De schoolleiding van Aan de Meule bestaat uit de directeur en de intern begeleider.

De directeur is Michiel Steinmetz. Hij staat u graag te woord over vragen over de school, over uw kind, het schoolbeleid of andere schoolgerelateerde zaken. Hij is te bereiken via het algemene nummer van de school en via m.steinmetz@kindante.nl
Soms geven ouders aan dat ze het idee hebben teveel de school binnen te lopen, maar we gaan op school graag met u in gesprek. Over de dingen die goed gaan, maar ook over onderwerpen waar de school nog in kan leren of waar u zorgen over heeft. Op het moment dat we als school ergens weet van hebben dan kunnen we er (zonder wellicht direct een antwoord klaar te hebben) in elk geval met u over in gesprek gaan. Kortom: de deur staat (meestal) open !

De intern begeleider, Moniek Wolffs, is verantwoordelijk voor de zorgstructuur en het zorgbeleid op school.  Moniek werkt op een aantal vaste maar ook op variabele tijden. Ze is te bereiken via m.wolffs@kindante.nl (en uiteraard ook via het algemene schoolnummer 046-4525294).

Er zijn ook zogenaamde domeinverantwoordelijken (bouwcoördinatoren) die regelmatig overleg hebben met het MT. Dit jaar zijn dat Lyn Pijls (l.pijls@kindante.nl), Mieke Raaijmakers (m.raaijmakers@kindante.nl), Mariëlle Crijns (m.crijns@kindante.nl), Roel Grubben (r.grubben@kindante.nl) en Milou (m.vandokkum@kindante.nl) van Dokkum. Zij vertegenwoordigen de 4 domeinen (1-2, 3-4, 5-6 en 7-8). Mocht de schoolleiding niet aanwezig zijn, kunt u ook contact opnemen met hen.