1e schoolweek
Een 1e schooldag kan best spannend zijn. Voor sommige kinderen was het echt de 1e dag op de "grote" basisschool en voor de leerlingen van groep 8 was het de laatste 1e schooldag. Daarom zijn we deze samen begonnen. De rode loper lag klaar voor een frisse start van het schooljaar. De kinderen werden onder luid applaus van de meesters en juffen begroet. Na een kort toespraakje van de directeur werd het schooljaar geopend. In de klas kreeg iedereen een blikje fris om te toosten op een gezellig schooljaar.
We zijn op woensdag samen naar de speeltuin geweest waarbij de oudste leerlingen heel erg lief omgingen met de kleuters. Of er nu geklommen, gegleden of met water en zand gespeeld werd, het was een gezellige boel!
Op vrijdag hadden we de ruilbeurs waarbij kinderen speelgoed en boeken konden ruilen met een mede-leerling. Erg leuk om te zien en om te ontdekken in wie er een zakenman/vrouw schuilt :-)
Het lesprogramma stond deze week op een laag pitje; het gaat vooral om elkaar leren kennen, afspraakjes te maken en te ontdekken wat er zoal aan bod gaat komen in het nieuwe schooljaar.
We wensen iedereen een gezond, leerzaam, positief en afwisselend schooljaar toe!